Akis
New Member
|
Post by Akis on Jan 26, 2016 16:35:24 GMT
Ποια η σχέση σας με αυτά τα κατασκευάσματα;
|
|
Akis
New Member
|
Post by Akis on Jan 27, 2016 6:01:12 GMT
¨Φάρμακα¨, μία λέξη που ακούγοντάς την μου προκαλέιται άγχος, στεναγχώρια, θλίψη. Σου έρχεται στο μυαλό η αρρώστια, η ασθένεια και όλα τα άσχημα παρεμφερή. Ποτέ δεν ήμουν υπέρ των φαρμάκων . Από μικρός που θυμάμει τον εαυτό μου δεν τα ήθελα καθόλου. Αναγκαστηκά έπινα σιρόπι για το βήχα και καμιά ασπιρίνη λιωμένη με ζάχαρη που μου έδινε η μητέρα μου όταν αρρώστενα. Δε τα μπορούσα με τίποτα, στην ιδέα και μόνο. Σε μικρότερη ηλικία ούτε δραμαμίνη δε μπορούσα να πάρω, μου ερχόταν εμέτος ( που και που τον έκανα κιόλας με το που έπερνα το χάπι). Είναι ψυχολογικό πιστεύω. Όσο μεγαλώνω τόσο περισσότερο τα βάζω στη ζωή μου. Είτε επειδή το είπε ο ιατρός μου, είτε πιστεύοντας οτι θα με ανακουφίσει στο ανάλογο πρόβλημα που αντιμετωπίζω την συγκεκριμένη στιγμή (πονοκεφάλους, ρήγος, ενόχληση στο λαιμό κ.τ.λ.). Προσπαθώ όμως να τα αποφεύγω όσο μπορώ μέχρι να φτάσω στο ¨αμήν¨που λένε (ευτυχώς φθάνω σπάνια). Πιστεύω οτι υπάρχουν τρόποι να αντιμετωπίσεις διάφορες ασθένειες χωρίς τη βοήθεια των φαρμάκων. Τρώγοντας καλά (διατροφικά), πίνοντας υγρά (χυμούς , νερό), ξεκούραση, ηρεμία. Όλα αυτά θα σε φέρουν σε μία καλύτερη κατάσταση για να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις το πρόβλημα σου. Τώρα ας έρθουμε στα πιο δυνατά φάρμακα, αυτά που χωρίς τη βοήθειά τους δεν επιβιώνεις. Εκεί πάμε σε άλλο κεφάλαιο, στο αναγκαστικό, στο κεφάλαιο της επιβίωσεις. Όπως και να το κάνουμε η ΖΩΗ είναι γλυκιά. Θα τα πάρεις για να σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις κάποια πολύ σοβαρή ασθένεια που δυστυχώς σου χτύπησε την πόρτα. Δε μπορείς να κάνεις διαφορετικά. Θα γίνει τρόπος ζωής έαν είναι κάτι χρόνιο , αλλίως για λίγο και η ζωή συνεχίζεται αφήνοντας πίσω το παρελθόν που σε θλίβει. Χρειάζεται δύναμη και πίστη στον εαυτό σου και όλα γιατρεύονται. Ας περάσουμε τώρα στα άλλα φάρμακα. Τα ¨φάρμακα¨ του γυμναστηρίου. Τα σκευάσματα που σου πουλάνε για να κάνεις τη σωματάρα που ονειρεύεσαι. Φούσκωμα των μυών με κατακράτηση υγρών, ενδυνάμωση των μυών, γράμμωση, όγκος. Κι όλα αυτα με φάρμακα που στο τέλος εξαρτάσαι από αυτά και έχουν σαν αποτέλεσμα να σου καταστρέψουν τη ζωή.Ο λεγόμενος ¨Εθισμός¨. Το ναρκωτικό σου δηλαδή (Δε θα το αναλύσω αυτό, είναι ένα κεφάλαιο μόνο του και δε το γνωρίζω καλά). Αυτά είχα να πω για τα φάρμακα. Συγγνώμη αν σας δημιούργησα άγχος, στεναγχώρια ή θλίψη αλλά σας είπα για μένα είναι συνώνυμα.
Εύχομαι σε κάθε άνθρωπο να μη χρειαστεί ποτέ του φάρμακα. ΥΓΕΙΑ σε όλους!!!
|
|
|
Post by spiros on Jan 27, 2016 17:17:15 GMT
Ώστε έτσι bro , θεματάκι μας τα φάρμακα ! Λοιπόν η δική μου άποψη είναι κοντά στην παραπάνω , είμαι υπέρ τον φαρμάκων μόνο όταν είναι σοβαρή ανάγκη ή ιατρική γνωμάτευση και όχι για ψύλλου πήδημα . Ένας απλός πονοκέφαλος οφείλεται στην έλλειψη που έχει ο οργανισμός σε νερό , φαγητό ή έχει υποστεί κούραση , στεναχώρια , στρές . Δεν χρειάζεται να καταφύγουμε αμέσως στα γνωστά παυσίπονα , κανένα φρουτάκι και νεράκι είναι μια χαρά . Επίσης είμαι κατά των χαπιών που έχουν να κάνουν με συμπλήρωμα διατροφής και βιταμίνες . Ο οργανισμός επαναπαύεται στην λήψη τους και αν τα σταματήσεις εξασθενείς και είσαι ευάλωτος σε ιώσεις . Ας φάμε κανένα φρουτάκι βρε παιδιά και όλα θα είναι καλύτερα !
|
|
|
Post by George on Feb 1, 2016 5:23:22 GMT
Καταρχην παμε να ξεκαθαρισουμε τι σημαινει φαρμακο. Φάρμακο γενικά ονομάζεται κάθε χημική ουσία ικανή να επηρεάσει την λειτουργία του οργανισμού κάθε εμβίου όντος ή μικροοργανισμού όταν εισέλθει σε αυτόν. Απλούστερα χαρακτηρίζεται κάθε ουσία ή παρασκεύασμα που ανακουφίζει, είτε θεραπεύει, από ασθένειες ή πόνους του ανθρώπινου οργανισμού και γενικότερα αποκαθιστά την ανθρώπινη υγεία. Αυτο δηλωνεται στη Wikipedia.Τι βλεπω εγω;Επειδη πλεον ο κοσμος τους εχει παρει χαμπαρι και κοιταν να τα αποφευγουν ερχονται πλεον οι μεγαλοεταιριες και τα ονομαζουν συμπληρωματα, βοτανα κι αλλες τετοιες παπαριες.Τα φαρμακα ειναι σαν τους χυμους.Σου πουλανε χυμο και σου λενε χωρις συντηρητικα.Πώς γινεται ρε φιλε να αντεχουν 5 μηνες.Εδω εστιψα χυμο και μετα απο μια μερα στο ψυγειο ηταν για πεταμα.Πλακα με κανεις;Δεν γινεται παιδια ολα τα φαρμακα να κανουν καλο.Προσωπικα κοιταω να τα αποφευγω σε ολες τις φασεις.Στον απλο πονοκεφαλο που πλεον βασανιζει ολο και περισσοτερους ανθρωπους βρηκα τη δικη μου λυση.Καθομαι ενα δεκαλεπτο κατω απο καυτο νερο και ως δια μαγειας ο πονος με αποχαιρεταει.Παμε στη μαστιγα του αιωνα.Καρκινος!!!Στο βρισκουν και σου λενε.Α,πρεπει να κανουμε χημειοθεραπειες.Αφου οποιον ακουω οτι ξεκιναει χημειοθεραπειες μετα απο λιγο καιρο "bye μωρο μου bye ,στο τριτο θα ξαπλωνω by".Δυστυχως μην τα ιςοπεδωνουμε ολα.Καποιες φορες σωζουν ζωες.Αλλωστε για αυτο ανακαλυφθηκαν.Ελα ομως που ο θεος "χρημα" το αλλαξε και αυτο και πλεον πρεπει να εναρμονιστουν και αυτα με την παγκοσμια αγορα.Οπου δραση αντιδραση.Οπου αρρωστια φαρμακο.Ναι πιστευω σε συνωμοσιες δημιουργιας ιων.Μας αρρωσταινουν για να ερθουν μετα να μας γιατρεψουν.Επισης πρεπει να λαβουμε υποψιν και τους αλλους τυπους φαρμακων.Τα λεγομενα φυτοφαρμακα κτλ.Τα τρωμε και δεν λεμε και τιποτα.Ειναι αυτα τα φαρμακα που δεν μας κανουν καλο,οπως και τα συμπληρωματα διατροφης.Στο παρελθον θα εχετε ακουσει που λενε οτι καποια στιγμη θα τρωμε μουσακα σε χαπι.Ετοιμαστειτε!!!Επισης καλο ειναι να δειτε καποιες ταινιες που δειχνει τι παιζει στην παγκοσμια αγορα φαρμακων.Θα τις ψαξω γιατι δεν θυμαται τιτλους και θα σας ενημερωσω.
|
|