|
Post by George on Feb 1, 2016 5:28:17 GMT
Βαλτε το τραγουδι Νοτης Σφακιανακης:"Μετανιωνω" να παιζει και θα σας ερθουν μονα τους...
|
|
|
Post by George on Feb 1, 2016 5:42:12 GMT
Το μονο πραγμα που θα αλλαζα στη ζωη μου και πιστευω αυτη η αποφαση θα αλλαζε ολη τη ζωη μου ειναι που εκεινο τον βροχερο και κρυο χειμωνα (πεστα Ξανθοπουλε) δεν εφυγα απο την Ελλαδα για να ακολουθησω το ονειρο μου. Για οσους δεν γνωριζουν, επελεξα να σπουδασω Δημοσιες Σχεσεις.Πηγα στη σχολη,διαβασα και τελειωσα κανονικα στα 4 χρονια.Το σχεδιο ειχε ως εξης.Εχοντας το Bachelor (οχι το παρτυ) στα χερια μου φευγω για Ευρωπη και παω για Master. Επειτα επελεγα ειδικοτητα Διπλωματικες Σχεσεις και τσουπ μπαινω σε Διπλωματικο Σωμα και ξεκιναει το παγκοσμιο tour.Δουλεια γεματη ταξιδια,γνωριμιες,γνωση πολλων ξενων γλωσσων και το πιο σημαντικο...διαχειριση σημαντικων εθνικων θεματων.Φανταζεστε να διαχειριζομουν το θεμα των Ιμιων;Θα ελεγα στους Τουρκους:"δικα σας τα Ιμια,αρκει να καθεστε να σας γαμαμε σε καθε αγωνα που θα σας πετυχαινουμε στην Euroleague".Απλα πραγματα!!!Μπορει και να μην εβγαινε τελικα και να γυριζα απραγος.Ποτε δεν θα το μαθουμε ομως, και αυτο ειναι που με πειραζει.Οτι ποτε δεν θα το μαθω.Δεν σας κρυβω οτι απο τις 365 ημερες του χρονου,σχεδον τις 300 ημερες υπαρχει παντα αυτη η γαμημενη στιγμη που θα μου ερθει αυτη η σκεψη στο μυαλο μου.
|
|
|
Post by spiros on Feb 6, 2016 9:11:59 GMT
Ολη τη βδομάδα που μας πέρασε και ενώ έχω δει εξ αρχής το θέμα , δεν μπορώ να βρω κάτι που θα ήθελα να αλλάξω στη ζωή μου . Δεν θα ήθελα να γυρίσω το χρόνο πίσω να κάνω κάποια αλλαγή , ακόμα κι αν έχω κάνει κάποια λάθη δεν το μετανιώνω , είμαι πολύ ευχαριστημένος και νιώθω πολύ τυχερός ! Κάθε εμπόδιο σε καλό λένε , αφού κάνουμε κάποια επιλογή , πρέπει να την στηρίζουμε , ακόμα κι αν δεν είναι η καλύτερη δυνατή . Εγώ έτσι κάνω και επιβραβεύομαι εκ του αποτελέσματος .
|
|
Akis
New Member
|
Post by Akis on Feb 8, 2016 20:18:32 GMT
Ας γράψω κι εγώ. Στη φάση αυτή που βρίσκομαι δε θα άλλαζα τίποτα γιατί θα έχανα αυτή τη μεγάλη στιγμή της ζωής μου, το να γίνω πατέρας. Οτι και να αλλαζα θα ηταν τώρα διαφορετικά τα πράγματα. Δε το αλλάζω με τίποτα...
|
|