|
Post by spiros on Feb 9, 2016 19:11:47 GMT
Σας εξασφαλίζει κάποιος ατελείωτα λεφτά για όλη σας τη ζωή , να χαλάτε όσα θέλετε και όποτε θέλετε , με μόνο έναν όρο , να τα καταναλώσετε μόνο με την γυναίκα σας και τα παιδιά σας . Ούτε δώρα ούτε χάρισμα χρημάτων σε κανένα φίλο ή συγγενή . Σας δίνει περιθώριο μια βδομάδα για να το σκεφτείτε καλά , από όλες τις πλευρές και να αποφασίσετε . Λοιπόν , θα τα δεχθείτε ?
|
|
|
Post by spiros on Feb 12, 2016 19:15:48 GMT
Η αλήθεια είναι πως εγώ δεν θα δεχόμουνα την προσφορά . Πιστεύω ότι με ατελείωτα χρήματα δεν περιορίζεις τα θέλω σου . Σήμερα θέλω ρούχα , παω και παίρνω τα ακριβότερα , αύριο θέλω αμάξι , πάω και παίρνω το καλύτερο , μετά θέλω κάτι άλλο και πάει λέγοντας . Χάνεις το νόημα της ζωής . Η ζωή είναι μικροί και μεγάλοι στόχοι , τους πετυχαίνεις και νιώθεις ευτυχισμένος ! Αν πετύχεις ένα στόχο αμέσως δεν έχει ουσία , ούτε ευτυχία , πρέπει να κοπιάσεις για να χαρείς . Το ακόμα χειρότερο , θα έλεγα ότι είναι με τα παιδιά . Τι θέλεις σήμερα παιδί μου , πάρε , τι θέλεις αύριο , πάρε . Κακομαθημένα πλουσιόπαιδα που δεν έχουν στόχους και όνειρα . Τα λεφτά είναι σκουπίδια που δεν έχουν καμία ιδιαίτερη αξία . Αξία έχει η υγεία , η αγάπη και οι ευτυχισμένες στιγμές !!
|
|
Akis
New Member
|
Post by Akis on Feb 15, 2016 20:29:03 GMT
Το χρήμα δυστυχώς είναι χρήσιμο στις μέρες μας. Και πιο πολύ στο θέμα υγείας. Τώρα αν θα μου έδιναν απεριόριστα χρήματα δε θα τα δεχόμουν. Και ο λόγος: γιατί στην αρχή θα είναι "σούπερ ουαου" και μετά που θα συνηθίσεις θα σου φαίνονται όλα βαρετά. Ένας τύπος εξωτερικά τέλειος και εσωτερικά μαύρη ψυχή, αποκομμένος από το κόσμο. Όχι όχι , άφραγκος ρε φίλε...
|
|
|
Post by George on Feb 16, 2016 6:07:06 GMT
Για τα γαμημενα τα λεφτα εχουν γραφτει μαυρες σελιδες ιστοριας. Δυστυχως δεν θα επρεπε να συζηταμε για αυτα αλλα οπως λεει κι ο Ακης, μας εχουν κανει να τα θεωρουμε απαραιτητα. Παιδια εγω θα τα επαιρνα με την εξης απαιτηση: να μπορω να δωσω σε αλλους. Τωρα αν δεν γινοταν αυτο θα τα επαιρνα, θα εστηνα μια offshore και μετα απο ενα χρονο θα την πουλουσα τμηματικα ωστε να ρευστοποιηθουν οι μετοχες και για να βοηθηθει κοσμος. Δηλαδη με λιγα λογια θα του ελεγα ναι και θα εβαζα σκοπο πριν βαρεθω ή καταστραφω να βοηθησω και λιγο κοσμο διπλα μου.
|
|